Andrea Arnold

Nykymaailmassa Andrea Arnold:stä on tullut jatkuvasti yhteiskunnan kiinnostava aihe. Perustamisestaan ​​lähtien Andrea Arnold on kiinnittänyt kaiken ikäisten ja -taustaisten ihmisten huomion ja synnyttänyt keskusteluja, keskusteluja ja pohdintoja. Ajan mittaan Andrea Arnold on osoittanut merkityksensä jokapäiväisen elämän eri osa-alueilla ja osoittanut vaikutuksensa kulttuurissa, tekniikassa, politiikassa, koulutuksessa ja monilla muilla aloilla. On selvää, että Andrea Arnold herättää edelleen ainutlaatuista ja erityistä kiinnostusta ihmisissä, mikä kuvastaa sen pysyvää vaikutusta nykypäivän yhteiskuntaan. Tässä artikkelissa tutkimme erilaisia ​​näkökulmia ja lähestymistapoja Andrea Arnold:een ymmärtääksemme paremmin sen tärkeyttä ja merkitystä nykymaailmassamme.

Arnold vuonna 2012.

Andrea Arnold, OBE (s. 5. huhtikuuta 1961, Dartford, Kent, Englanti) on brittiläinen palkittu näyttelijä ja elokuvaohjaaja.

Arnold voitti lyhytelokuvallaan Wasp (2003) parhaan lyhytelokuvan Oscar-palkinnon vuonna 2004. Hän on myös Bafta-palkittu. Arnoldin ensimmäinen täyspitkä elokuva Red Road ilmestyi vuonna 2006. Vuonna 2009 hän sai Cannesin elokuvajuhlilla tuomariston palkinnon (Prix du Jury) elokuvallaan Fish Tank, jonka kansainvälinen asiantuntijaraati äänesti BBC:n kyselyssä kuluvan vuosisadan 70 parhaan elokuvan joukkoon vuonna 2016[1]. Arnold ohjasi vuonna 2011 filmatisoinnin Emily Brontën teoksesta Humiseva harju ja elokuvan ensi-ilta oli syyskuussa 2011. Arnold voitti vuoden 2016 elokuvallaan American Honey uransa toisen tuomariston palkinnon (Prix du Jury).

Filmografia

Lähteet

Aiheesta muualla