James Bulwer

Tässä artikkelissa perehdymme James Bulwer:een ja tutkimme sen vaikutusta, merkitystä ja merkitystä nyky-yhteiskunnassa. James Bulwer on ollut kiinnostuksen ja keskustelun aiheena useiden vuosien ajan, ja sen vaikutus näkyy jokapäiväisen elämän eri alueilla. Tämän artikkelin aikana tarkastelemme erilaisia ​​näkökulmia ja mielipiteitä James Bulwer:stä, jotta voimme tarjota täydellisen ja tasapainoisen kuvan tästä aiheesta. Lisäksi keskustelemme siitä, kuinka James Bulwer on kehittynyt ajan myötä ja miten se edelleen muokkaa elämäämme nykyään. Epäilemättä James Bulwer on kiehtova aihe, joka ansaitsee huomiomme ja pohdiskelumme, ja olemme varmoja, että tämä artikkeli antaa sinulle rikastuttavan käsityksen siitä.

James Bulwer

James Bulwer (21. maaliskuuta 1794 Aylsham, Norfolk11. kesäkuuta 1879) oli englantilainen luonnontutkija ja keräilijä.

Bulwer opiskeli Cambridgen Jesus Collegessa. Siellä hän sai opetusta piirtämisessä kuuluisalta maisemamaalarilta John Sell Cotmanilta. Hänet valittiin Linnean Societyn jäseneksi nilviäistutkimustensa ansiosta, ja yhtenä kolmesta suosittelijasta oli William Elford Leach.

1818 Bulwer valmistui diakoniksi ja 1822 papiksi. Vuonna 1823 hänet valittiin Dublinin Booterstownin kappalaiseksi, 1831 Bristolin ja 1833 Lontoon St James's Chapelin kappalaiseksi. Hän vietti useita talvikausia matkustellen Espanjassa, Portugalissa ja Madeiralla, toisinaan filosofi Alfred Lyallin seurassa.

Keväällä 1825 Bulwer sai Madeiralta kokoelmiinsa tuntemattoman liitäjän, jonka William Jardine ja Prideaux John Selby nimesivät tyrskyliitäjäksi (Bulweria bulwerii) vuonna 1828. Myös tyrskyliitäjien heimo sai nimensä Bulweria hänen kunniakseen, samoin kuin tummaviistäjien suku Pseudobulweria ja borneonfasaani Lophura bulweri.

Bulwer muutti takaisin Norfolkiin vuonna 1839 Blicklingin ja myöhemmin Hunworthin kappalaiseksi. Hän uudisti tuttavuutensa Cotmaniin, kun hänen poikansa menivät opiskelemaan King's College Schooliin, ja Cotman viehättyi hänen Espanjassa ja Madeiralla tekemistään piirroksista niin, että maalasi vesiväreillä tauluja niiden maisemista.

Lähteet