Simon Marius

Tämän päivän artikkelissa puhumme Simon Marius:stä. Se on aihe, joka on herättänyt suurta kiinnostusta viime vuosina, ja Simon Marius on ollut keskustelun ja keskustelun aiheena eri alueilla. Historiallisesta näkökulmasta katsottuna Simon Marius:llä on ollut ratkaiseva rooli yhteiskunnan kehityksessä. Samoin Simon Marius on synnyttänyt ristiriitaisia ​​mielipiteitä asiantuntijoiden ja asiantuntijoiden keskuudessa, jotka ovat analysoineet sen vaikutuksia eri yhteyksissä. Tässä artikkelissa tarkastellaan perusteellisesti Simon Marius:n merkitystä ja tärkeyttä sekä sen vaikutuksia nykyään. Älä jää paitsi!

Simon Marius

Simon Marius (latinisoitu saksalaisesta nimestä Simon Mayr, 20. tammikuuta 15735. tammikuuta 1625) oli saksalainen tähtitieteilijä. [1] Hän syntyi Gunzenhausenissa, lähellä Nürnbergiä mutta eli suurimman osan elämästään Ansbachissa.

Vuonna 1614 hän julkaisi teoksensa Mundus Iovialis, jossa hän kuvailee Jupiteria ja sen kuita. Hän väitti kirjassa, että löysi planeetan neljä kuuta ennen Galileita.

Lähteet

  1. Karttunen, Hannu: Vanhin tiede – Tähtitiedettä kivikaudesta kuulentoihin, s. 466. Helsinki: Ursa, 2014. ISBN 978-952-5329-26-1

Kirjallisuutta

Aiheesta muualla

  • Marius-portaali Simon Marius: Matemaatikko – lääkäri – astronomi, teokset, sekundäärikirjallisuus, tapahtumat