Nykymaailmassa Twipsy:stä on tullut erittäin tärkeä ja kiinnostava aihe monenlaisia ihmisiä kohtaan. Twipsy on asettanut itsensä keskustelun ja keskustelun aiheeksi kaikilla osa-alueilla joko yhteiskuntavaikutuksensa, populaarikulttuurin vaikutuksensa tai akateemisen alan merkityksen vuoksi. Tässä artikkelissa tutkimme Twipsy:een liittyviä eri näkökohtia sen historiasta ja kehityksestä sen vaikutuksiin ihmisten jokapäiväiseen elämään. Lisäksi analysoimme erilaisia näkökulmia ja mielipiteitä aiheesta Twipsy, tavoitteenamme tarjota globaali ja täydellinen näkemys tästä kiehtovasta aiheesta.
Twipsy oli vuoden 2000 Hannoverin maailmannäyttelyn virallinen maskotti.[1][2][3]
Hahmosta tehtiin vuonna 1999 myös piirrossarja, joka on esitetty MTV3-kanavalla 2000-luvun alkuvuosina.[4][3][5] Viime vuosina sitä on esitetty MTV Juniori -kanavalla.
Sarja kertoo kyberavaruuden asukkaasta nimeltä Twipsy, joka löysi kyberavaruudesta ihmisen nimeltään Nick. Myöhemmin hän tutustui Nickin kavereihin Albertiin ja Lisiin. Lapset löysivät kyberavaruuden niin, että Albertin keksimä peli oli avannut tien kyberavaruuteen. Nick oli tietokoneen lähellä ja oli ohjautunut suoraan kyberavaruuteen. Albert keksi yhdistää tulostimen ja skannerin. Näin saatiin printteriskanneri. Tällä laitteella Twipsy ja lapset voivat pysyä yhteyksissä. Ohjelmasta on noin alle 30 osaa.