Tämän päivän artikkelissa aiomme sukeltaa Wikiprojekti:Tekniikka:n kiehtovaan maailmaan. Tämä niin asiantuntijoiden kuin harrastajienkin huomion saanut aihe tarjoaa meille laajan valikoiman mielenkiintoisia näkökohtia tutkittavaksi. Wikiprojekti:Tekniikka on aihe, joka herättää edelleen keskustelua ja keskustelua sen vaikutuksesta yhteiskuntaan ja sen merkitykseen nykyään. Tämän artikkelin aikana yritämme valaista Wikiprojekti:Tekniikka:tä ympäröiviä eri näkökohtia ja näkökulmia tavoitteenaan tarjota täydellisempi ja rikastuttavampi näkemys sen tärkeydestä. Valmistaudu siis uppoutumaan Wikiprojekti:Tekniikka:n jännittävään universumiin ja tutustumaan kaikkeen, mitä tällä teemalla on tarjota.
Tekniikka-Wikiprojekti pyrkii järjestämään tekniikan alan artikkeleita ja lisäksi luomaan hyvätasoisia artikkeleita, joista voisi joskus tulla Wikipedia:Suositellut artikkelit suositeltuja artikkeleita. Projektin motivaationa on se, että täällä on kohtuullisen vähän kunkin alan ammattilaisia tai alasta jotain tietäviä, ja laadukkaan sivun luomiseen tarvitaan yleensä useampi tekijä, muuten artikkelista tulee helposti liian näkökulmapainotteinen. Ideana on se, että valitaan muutama artikkeli eri tekniikan osa-alueilta, kehitetään niitä ja arvioidaan toisten töitä ristiin. Tekniikka kunniaan!
Wikiprojektien-pääsivulta löytyy erilaisia tekniikan alaprojekteja.
Projektiin liittyvä keskustelu on tämän keskustelusivulla.
Projektin toinen yhteistyöartikkeli on tekniikka. Projektin pääartikkeli on nykyisellään lyhyt. Tekniikan historia ja sähkön ja elektroniikan historia artikkelit ovat enemmänkin otsikkoluetteloita, jotka kaipaavat sisältöä. Näistä voi sitten koota pääartikkeliin yhteenvedon. Tekniikan osa-alueista ja tekniikan merkityksestä voi kirjoittaa asiaa vaikka kuinka.
Ehdotuksia yhteistyöartikkeleiksi:
Lisää projektin käyttäjälaatikko käyttäjäsivullesi kopioimalla sinne teksti {{Käyttäjä/Tekniikka}}
![]() |
Tämä käyttäjä osallistuu Wikipedian tekniikkaprojektiin. |