Billy Boyd



Internet on ehtymätön tietolähde, myös Billy Boyd:n osalta. Vuosisatojen ja vuosisatojen mittainen inhimillinen tieto Billy Boyd:stä on valunut ja valuu edelleen verkkoon, ja juuri siksi siihen on niin vaikea päästä käsiksi, sillä löydämme paikkoja, joissa navigointi voi olla vaikeaa tai jopa epäkäytännöllistä. Ehdotuksemme on, ettet haaksirikkoutuisi Billy Boyd:ää koskevien tietojen mereen ja että pääsisit kaikkiin viisauden satamiin nopeasti ja tehokkaasti.

Tässä tarkoituksessa olemme tehneet jotain, joka menee pidemmälle kuin itsestäänselvyys, keräämällä ajantasaisimmat ja parhaiten selitetyt tiedot Billy Boyd:stä. Olemme myös järjestäneet sen niin, että se on helppolukuinen, minimalistisen ja miellyttävän muotoilun ansiosta, mikä takaa parhaan käyttökokemuksen ja lyhimmän latausajan. Teemme sen sinulle helpoksi, jotta sinun tarvitsee vain huolehtia siitä, että opit kaiken Billy Boyd:stä! Jos siis olet sitä mieltä, että olemme saavuttaneet tarkoituksemme ja tiedät jo kaiken, mitä halusit tietää Billy Boyd:stä, otamme sinut mielellämme takaisin näihin sapientiafi.com:n rauhallisiin meriin, kun tiedon nälkäsi herää uudelleen.

Kaavion sijoittelut
Tietojen selitys
Sinkut
Viimeinen hyvästi
  DE 95 26. joulukuuta 2014 (1 viikko)

Billy Boyd (syntynyt elokuu 28, 1968 in Glasgow , Skotlanti ) on brittiläinen näyttelijä ja muusikko .

Elämä

William (Billy) Boyd syntyi Glasgow'ssa vuonna 1968. Hänen vanhempansa kuolivat, kun hän oli hyvin nuori, ja niin hän ja hänen sisarensa Margaret varttuivat isoäitinsä luona. Ennen näyttelijäkoulutusta Boyd työskenteli useita vuosia kirjansidojana . Hän suoritti koulutuksensa, jonka hän suoritti tutkintotodistuksella draamataiteesta, tunnetussa Skotlannin kuninkaallisessa musiikki- ja draamakorkeakoulussa , jossa opiskeli myös David Tennant , Alan Cumming ja James McAvoy .

Hän esiintyi ensimmäisen kerran televisiossaan vuonna 1996 skotlantilaisen Taggart -sarjan jaksossa . Sitten hänet nähty useissa television ja toistaa lukuisia vaiheessa roolit, varsinkin Royal Lyceum Theatre vuonna Edinburgh , myös William Shakespearen Venetsian kauppias ja Paljon melua tyhjästä ja Émile Zolan Thérèse Raquin . Hän tuli tunnetuksi kansainväliselle yleisölle vuonna 2001 roolistaan kuin hobitti Pippin vuonna Peter Jacksonin elokuva mukauttaminen Taru sormusten herrasta trilogia. Siitä lähtien hän on esiintynyt Master & Commanderissa Russell Crowen rinnalla ja useissa englantilaisissa elokuvatuotannoissa.

Näyttelyn lisäksi Billy Boyd toimii myös laulajana, muusikkona ja säveltäjänä. Hän soittaa erilaisia soittimia, kuten kitaraa, bassoa ja rumpuja; hänen aikaisemmin äänitteissä käytetty laulu vaihtelee baritonista tenoriin. Kirjassa The Lord of the Rings: The King of Return hän lauloi kappaleen The Edge of Night (kappaleessa The Steward of Gondor ), oman sävellyksensä, joka perustuu Tolkienin tekstiin. Hän lauloi myös The Last Goodbye , Hobbit-trilogian kolmannen osan ( Hobbit: Viiden armeijan taistelu ) tunnari . Yhdessä Paul Burken (rummut), Billy Johnstonin (laulu, kitara, koskettimet) ja Rick Martinin (laulu, basso) kanssa hän esiintyy myös bändin nimellä Beecake (aiemmin The Angels Share ).

29. joulukuuta 2010 hän meni naimisiin Alison McKinnonin kanssa. Pari asuu poikansa (syntynyt 26. huhtikuuta 2006) kanssa Lesmahagowissa Skotlannissa .

Filmografia (valinta)

  • 1996: Taggart (TV-sarja, jakso 13x1 Dead Man's Chest )
  • 1998: Urban Ghost Story
  • 1998: Sotilaan harppaus (lyhytelokuva)
  • 1999: Julie ja Cadillacs
  • 2001: Sormusten herra: Yhteisö ( Sormusten herra: Sormuksen yhteisö )
  • 2002: Tarinoita kadonneista sieluista (jaksoelokuva, lyhytelokuva Sniper 470 )
  • 2002: Still Game (TV-sarja, jakso 1x2 Faimly )
  • 2002: Sormusten herra: Kaksi tornia ( Sormusten herra: Kaksi tornia )
  • 2003: Mestari ja komentaja - maailman kaukapuoli ( Mestari ja komentaja: Maailman takapuoli )
  • 2003: Sormusten herra: Kuninkaan paluu ( Sormusten herra: Kuninkaan paluu )
  • 2004: Instant Credit (lyhytelokuva)
  • 2004: Chuckys Baby ( Chuckyn siemen , Glen / Glendan ääni )
  • 2005: Selkeänä päivänä ( kirkkaana päivänä )
  • 2005: Juhannus unelma ( El sueño de una noche de San Juan , Puckin ääni )
  • 2006: Lentävä skotti ( lentävä skotti )
  • 2007: Tallenna Angel Hope
  • 2008: Kohtalon kiven (kohtalon kivi ) metsästys
  • 2008: Tyhjä (TV-sarja, 6 jaksoa)
  • 2009: Jusqu'à toi
  • 2010: Pimp
  • 2011: Glenn No. 3948 ( Glenn, lentävä robotti )
  • 2011: Irvine Welshin ekstaasi
  • 2011: Moby Dick (minisarja)
  • 2011: Ozin noidat ( Dorothy ja Ozin noidat , minisarja)
  • 2012: Space Milkshake
  • 2012: Rakkauden värit ( The Forger )
  • 2015: Motive (TV-sarja, jakso 3x12 Hyvä mies )
  • 2015: Mara ja palontorjunta
  • 2016: Valkoinen saari
  • 2016: AmStarDam - hanftastinen matka ( AmStarDam )
  • 2017: Lumisade (TV-sarja, jakso 1x8 Kylvö )
  • 2018: Outlander (TV-sarja, jakso 4x11 jännitteet )
  • 2018: Hunajapuutarha - mehiläisten salaisuus (kerro se mehiläisille)
  • 2019: Greyn anatomia (TV-sarja, jakso 15x13 köydellä )
  • 2020: Hollywood (TV-sarja, jakso 1x03 Vogelfrei )

Yksittäiset todisteet

  1. Billy Boyd Saksan listoilla OfficialCharts.de-sivustolla
  2. Billy Boyd Elämäkerta on IMDb

nettilinkit

Commons : Billy Boyd  - kokoelma kuvia, videoita ja äänitiedostoja

Opiniones de nuestros usuarios

Anette Haavisto

Kiitos. Artikkeli Billy Boyd oli hyödyllinen minulle., Erittäin mielenkiintoinen artikkeli Billy Boyd

Kenneth Laukkanen

Billy Boyd koskevat tiedot ovat totuudenmukaisia ja erittäin hyödyllisiä. Hyvä

Kerstin Suhonen

Erittäin mielenkiintoinen tämä merkintä Billy Boyd., Luulin jo tietäväni kaiken Billy Boyd., Erittäin mielenkiintoinen tämä merkintä Billy Boyd

Anna Lahtinen

Tarvitsin jotain erilaista tietoa Billy Boyd, ei niitä tyypillisiä juttuja, joita aina lukee internetissä, ja pidin tästä _muuttuja-artikkelista., Hieno artikkeli Billy Boyd., Hieno artikkeli Billy Boyd