Glenn Barber



Internet on ehtymätön tietolähde, myös Glenn Barber:n osalta. Vuosisatojen ja vuosisatojen mittainen inhimillinen tieto Glenn Barber:stä on valunut ja valuu edelleen verkkoon, ja juuri siksi siihen on niin vaikea päästä käsiksi, sillä löydämme paikkoja, joissa navigointi voi olla vaikeaa tai jopa epäkäytännöllistä. Ehdotuksemme on, ettet haaksirikkoutuisi Glenn Barber:ää koskevien tietojen mereen ja että pääsisit kaikkiin viisauden satamiin nopeasti ja tehokkaasti.

Tässä tarkoituksessa olemme tehneet jotain, joka menee pidemmälle kuin itsestäänselvyys, keräämällä ajantasaisimmat ja parhaiten selitetyt tiedot Glenn Barber:stä. Olemme myös järjestäneet sen niin, että se on helppolukuinen, minimalistisen ja miellyttävän muotoilun ansiosta, mikä takaa parhaan käyttökokemuksen ja lyhimmän latausajan. Teemme sen sinulle helpoksi, jotta sinun tarvitsee vain huolehtia siitä, että opit kaiken Glenn Barber:stä! Jos siis olet sitä mieltä, että olemme saavuttaneet tarkoituksemme ja tiedät jo kaiken, mitä halusit tietää Glenn Barber:stä, otamme sinut mielellämme takaisin näihin sapientiafi.com:n rauhallisiin meriin, kun tiedon nälkäsi herää uudelleen.

Glenn Barber (syntynyt Helmikuu 2, 1935 vuonna Hollis , Oklahoma kuten Martin Glenn Baker , Maaliskuu 28, 2008 in Gallatin , Tennessee ) oli amerikkalainen maa ja rockabilly muusikko, joka aloitti uransa 1950-luvun alussa ja oli joitakin osumia vuonna 1970 .

Elämä

Lapsuus ja murrosikä

Pian hänen syntymänsä jälkeen Barbersin perhe muutti Pasadenaan , Texasiin , missä hän myös varttui. Hän on soittanut kitaraa kuudesta vuotiaasta lähtien , mutta myöhemmin hän oppi myös bassoa , mandoliinia , dobroa ja rumpuja . Maaseudun kantrimusiikin vaikutuksesta hän otti ensimmäiset yhteytensä Pasadenan paikalliseen musiikkikenttään. Lukiossa ollessaan Barberilla oli ensimmäinen yhtye, jolla hän voitti paikalliset lahjakilpailut.

Ura

Vuonna 1951 16-vuotiaana hän debytoi muusikkona pienellä Stampede-etikettillä. Vuonna 1953 hän soitti muutamia julkaisemattomia kappaleita Trumpet Recordsille , ja vuonna 1954 hän siirtyi Stardayyn . Hänen ensimmäinen singlensä, Ice Water , oli country boogie -laulu. Seuraavien vuosien aikana Barber julkaisi Stardayssa lukuisia sinkkuja, joista suurin osa oli maa- tai rockabilly-tyyliin, mukaan lukien vuoden 1956 Shadow My Baby , joka nauhoitettiin Link Davisin kanssa saksofonilla . Stardayssa vietetyn ajan jälkeen Parturi meni Pappy Daileys D Recordsille , missä hän pysyi vuoteen 1960 asti. Vuonna 1963 hänellä oli ensimmäinen sijoitus Sims Records -laulussa kappaleella How Can I Forget You . Titteli nousi 50 parhaan joukkoon Billboard Country Charts -listalla . Vuonna 1964 hänen singlensä Stronger Than Dirt saavutti maan listalla sijan 27. 1960-luvulla Barber oli yhtyeensä, Western Swingmastersin , juontaja ja laulajan kanssa Houstonissa KIKK-radioasemalla . Hän esiintyi radiossa viisi kertaa viikossa, kunnes muutti Nashvilleen vuonna 1968 ja allekirjoitti sopimuksen Hickory Recordsin kanssa .

Hänen ensimmäinen hickory-singlensä oli heti Billboard Country Chartsin 30 parhaan joukossa, ja seuraavina vuosina Barberilla oli Kissed by the Rain, Warmerd by the Sun (1969), Yes Dear, There Is A Virginia (1971) ja Unexpected Love ( 1972) muita hittejä. Roy Orbison nauhoitti myöhemmin menestyksekkäästi hänen laulunsa She Cheats in Me . Kaiken kaikkiaan Barberilla oli luku 30 sijoittumista top-listalle. 1980- ja 1990-luvuilla Barber omistautui yhä enemmän muille kiinnostuksen kohteille, erityisesti taiteelle, mutta jatkoi ilmestymistä.

Glenn Barber kuoli 28. maaliskuuta 2008 kotonaan Gallatinissa, Tennessee. Hänet otettiin postuumisti Rockabillyn kuuluisuuteen .

Diskografia

Albumit

  • 1970: Uusi tähti
  • 1972: Glenn Barberin paras
  • 1974: Glenn Barber
  • 1979: Lämmin kaikkialla
  • 1983: Ensimmäiset rakkauden tunteet
  • 1984: Lauantain sankarit ovat poissa
  • 1984: Tennesseen halutuin mies
  • 2000: Sulje, mutta ei sikaria

Sinkut

vuosi Nimike-
albumi
Huippuluokan, viikkojen kokonaispalkintoKaaviotKaavion sijoittelut
(Vuosi, otsikko, albumi , sijoitukset, viikot, palkinnot, muistiinpanot)
Huomautukset
Maa Maa
1963 Miten voin unohtaa sinut
Maa48 (2 viikkoa)
Maa
Sims
B-puoli: Sadetarkastus
1964 Vahvempi kuin lika
Maa27 (9 viikkoa)
Maa
Starday
B-puoli: Jos kukaan voi näyttää syyn
Jos kukaan voi näyttää syyn
Maa42 (7 viikkoa)
Maa
Vahvempi kuin lika B-puoli
1968 Älä huoli 'Muuli- uudesta tähdestä'
Maa41 (8 viikkoa)
Maa
Hickory
B-puoli: Reflex-toiminta
1969 Kissed by the Rain, lämmittää aurinko
Uusi tähti
Maa24 (11 viikkoa)
Maa
Hickory
B-puoli: Minun maailmani on neliö
Hän huijaa minua
uudella tähdellä
Maa28 (11 viikkoa)
Maa
Hickory
B-puoli: Kuka kuvaa
1970 Poison Red Berries
Glenn Barberin paras
Maa72 (2 viikkoa)
Maa
Hickory 45-K-1568
B-puoli: Abilene
1971 Kyllä Rakas, Virginia
on Glenn Barberin paras
Maa75 (2 viikkoa)
Maa
Hickory
B-Side: Olen ainoa yritys
1972 Olen Susien mielessä oleva mies
Glenn Barberin paras
Maa28 (12 viikkoa)
Maa
Hickory 45-K-16265
B-puoli: Saatanan maalattu nainen
Odottamaton hyvästi
Glenn Barberin paras
Maa23 (12 viikkoa)
Maa
Hickory
B-puoli: Sininen Bayou
Kyllä rouva
Glenn Barberin paras
Maa67 (4 viikkoa)
Maa
Hickory
B-puoli: Kuka maailmassa
1973 Maaseututyttö
Glenn Barber
Maa61 (8 viikkoa)
Maa
Hickory
B-puoli: Watching You Go
Isä numero kaksi
Glenn Barber
Maa45 (11 viikkoa)
Maa
Hickory
B-Side: Annamme tuon ihanan liekin kuolla
1974 Elät vain kerran (jonkin aikaa)
Glenn Barber
Maa65 (7 viikkoa)
Maa
Hickory 45-K-16265
B-puoli: Sweet On My Mind
1977 (Sinun on parempi olla) Yksi naisen helvetti
Maa79 (6 viikkoa)
Maa
Hickory
B-Side: Onko toisen miehen nainen ansainnut toisen miehen elämän
1978 Itke, itke kulta
Maa67 (6 viikkoa)
Maa
Groovy
B-Side: Onko se ollut niin kauan
Mikä on laulun nimi
Maa30 (10 viikkoa)
Maa
Groovy
B-puoli: En löydä tietä
1979 Rakkauslaulut vain sinulle
Maa27 (10 viikkoa)
Maa
Century
B-puoli: Mene kotiin pieni tyttö
Kaikki haluavat disko
Maa76 (2 viikkoa)
Maa
Century
B-puoli: Halutuin mies Tennessee
Naisen kosketus
Maa70 (4 viikkoa)
Maa
MMI
B-puoli: Halutuin mies Tennessee
1981 Ensimmäinen rakkauden tunne
Maa74 (5 viikkoa)
Maa
Sunset Sunbird
B-Side: Mikä on laulun nimi

Lisää sinkkuja

  • 1951: Rengas kuuni ympärillä / otit silmäsi tähdistäni (Stampede)
  • 1954: Tyylit ja tapoja maailmalle / varastetut unet (Hallmark)
  • 1954: Jäävesi / rengas kuun ympäri (Starday)
  • 1955: Naimisissa oleva mies / köyhän miehen vauva (Starday)
  • 1955: Asuminen korkealla ja leveällä / ei ole hauskaa (Starday)
  • 1956: Shadow My Baby / Ei kipua (Starday)
  • 1958: Hei surua / sama vanha hullu huomenna (D)
  • 1959: Sydämesi ei rakasta / kaunein (D)
  • 1959: Kotikirje / uusi tyttö koulussa (D)
  • 1960: Ikkuna / toinen sinä (D)
  • 1961: Yö ilman loppua / kaunein (yhdistyneet taiteilijat)
  • 1962: En voi pysäyttää / Kaksi pientä sydäntä (yhdistyneet taiteilijat)
  • 1962: Et pääse sinne täältä / huhtikuun typerys (taito)
  • 1964: Tanssikengät / Knock Knock (Starday)
  • 1965: Yksinäisin mies kaupungissa / hän on poissa maailmastani (Starday)
  • 1965: Hyvää syntymäpäivää särkynyt sydän / Otetaan pelko (Starday)
  • 1966: Viimeinen kävelymme tänään / kaunein (kuva)
  • 1966: Cheatin '/ Go Home Letter (kuva)
  • 1966: Loin höyryn / Rakkaus hallitsee sydäntä (kuva)
  • 1968: Siirry kotikirjeeseen / Kuka teki sinusta sellaisen, mikä olet (Hickory)
  • 1969: Motor Mouth Harry / En halua enempää juustoa (Hickory)
  • 1969: Mama saa ylpeyden minusta / et pääse sinne täältä (Hickory)
  • 1970: Al / missä on savu (Hickory)
  • 1971: Rikos / Kuusi vuotta ja päivä (Hickory)
  • 1971: Sinisessä itkevät siniset silmät / maailma, jossa asut (Hickory)
  • 1971: Betty Ann / Fat Albert (Hickory)
  • 1973: Se on kaunis asia / näin pelkuri kertoo enkelille hyvästit (Hickory)
  • 1974: Siniset itkevät sateessa / melkein (Hickory)
  • 1974: Sweet On My Mind / Sinulla on raskas mielessäni (Hickory)
  • 1975: Hän ei ole tavallinen nainen / Olemme saaneet kaiken tällä kertaa tällä kertaa (Hickory)
  • 1976: Se kesti humalassa / jos ajattelin hetken (kasino)

Huomautukset

  1. Luettelonumero Starday 676; katso Whitburn, Joel: Billboard Book of Top 40 Country Hits 1944-2006 . New York: Billboard Books, 2006, s.39
  2. Kaaviolähteet: Yhdysvallat

kirjallisuus

  • Erlewine, Michael et ai. (Toim.): Kaikki musiikkioppaat kantrimusiikille. Asiantuntijat opastavat parhaita kantrimusiikin äänitteitä . San Francisco, Cal .: Miller Freeman Books, 1997, s.29

nettilinkit

Opiniones de nuestros usuarios

Marcus Asikainen

Minuun teki vaikutuksen tämä artikkeli Glenn Barber, on hassua, miten hyvin sanat on mitoitettu, se on kuin... elegantti., Vihdoinkin artikkeli Glenn Barber

Kjell Heikkilä

Kaltaisilleni, jotka etsivät tietoa Glenn Barber, tämä on erittäin hyvä valinta.

Harri Nevalainen

Tieto Glenn Barber on erittäin mielenkiintoista ja luotettavaa, kuten muutkin tähän mennessä lukemani artikkelit, joita on jo paljon, sillä olen odottanut lähes tunnin Tinder-treffejäni, eikä hän ilmesty paikalle, joten luulen, että hän on pettänyt minut. Käytän tilaisuutta hyväkseni ja jätän muutaman tähden yhtiölle ja paskannan vitun elämääni