Glenn Ferris



Internet on ehtymätön tietolähde, myös Glenn Ferris:n osalta. Vuosisatojen ja vuosisatojen mittainen inhimillinen tieto Glenn Ferris:stä on valunut ja valuu edelleen verkkoon, ja juuri siksi siihen on niin vaikea päästä käsiksi, sillä löydämme paikkoja, joissa navigointi voi olla vaikeaa tai jopa epäkäytännöllistä. Ehdotuksemme on, ettet haaksirikkoutuisi Glenn Ferris:ää koskevien tietojen mereen ja että pääsisit kaikkiin viisauden satamiin nopeasti ja tehokkaasti.

Tässä tarkoituksessa olemme tehneet jotain, joka menee pidemmälle kuin itsestäänselvyys, keräämällä ajantasaisimmat ja parhaiten selitetyt tiedot Glenn Ferris:stä. Olemme myös järjestäneet sen niin, että se on helppolukuinen, minimalistisen ja miellyttävän muotoilun ansiosta, mikä takaa parhaan käyttökokemuksen ja lyhimmän latausajan. Teemme sen sinulle helpoksi, jotta sinun tarvitsee vain huolehtia siitä, että opit kaiken Glenn Ferris:stä! Jos siis olet sitä mieltä, että olemme saavuttaneet tarkoituksemme ja tiedät jo kaiken, mitä halusit tietää Glenn Ferris:stä, otamme sinut mielellämme takaisin näihin sapientiafi.com:n rauhallisiin meriin, kun tiedon nälkäsi herää uudelleen.

Glenn Arthur Ferris (syntynyt Kesäkuu 27, 1950 in Los Angeles ) on yhdysvaltalainen jazzmuusikko ( pasuuna , koostumus ).

Elää ja toimi

Ferrisillä oli pasuunanopetusta 8-vuotiaana ja vuosina 19641967 hänellä oli myös yksityistunteja teoriassa, improvisaatiossa ja sävellyksessä Don Ellisin kanssa . Vuosina 1968-1970 hän opiskeli Los Angeles Valley Collegessa ja sitten vuoteen 1972 Kalifornian taiteiden instituutissa. Vuosina 1967-1970 hän oli Don Ellis -orkesterin jäsen (viimeksi Assistant Leader) ja osallistui tärkeiden albumien Goes Underground ja Live Fillmore levytykseen . Sitten hänellä oli ryhmä Jack Walrathin kanssa , mutta työskenteli myös George Duken ja Buell Neidlingerin (1973) kanssa sekä studiomuusikkona (mukaan lukien Frank Zappa , Beach Boys ja Harry James ). Sitten hän soitti Billy Cobhamin ja Alphonse Mouzonin bändeissä (1975-1988), mutta esiintyi myös John Abercrombien , John Scofieldin , Randy Breckerin , Bobby Bradfordin , Buddy Milesin , John Carterin ja Average White Bandin kanssa . Hän muutti New Yorkiin 1970-luvun lopulla , missä hän työskenteli Milcho Levievin , James Newtonin ja Art Pepperin kanssa .

Vuonna 1980 hän meni Pariisiin , jossa esiintyi omien ryhmiensä kanssa, mutta soitti myös Tony Scottin , Mal Waldronin , Steve Lacyn ja Barry Altschulin kanssa . Hän työskenteli Peter Schärli ja kiersi Keski-Euroopassa , jossa Henri Texier vuonna Azur kvartetin ja Ensemble Palatino kanssa Paolo Fresu ja Aldo Romano . Mutta hän äänitti myös Orchester National de Jazzin , Buell Neidlingerin tai Tim Bernen kanssa . Vuonna 1990-luvun puolivälissä hän levytti kolme albumia varten Enja hänen trio ( Vincent Segal (sello) ja Bruno Rousselet (basso)) .

Ferris työskentelee tällä hetkellä säännöllisesti omassa trio-, kvartetti- ja kvintettikoostumuksessaan (osittain Jean-Michel Cabrolin, Philippe Milantan , Emmanuel Bexin tai Simon Goubertin kanssa ), mutta myös duossa Paul Breslinin kanssa.

Teknisten taitojensa vuoksi Billy Cobham näki hänet vuonna 1974 parhaana amerikkalaisena trombonistina. Mike Zwerin piti häntä 15 vuotta myöhemmin "aikamme täydellisimpänä, innostavimpana ja vähiten huomatuna trombonistina".

Diskografia

  • Elä Pariisissa Collectif Planete Carreen kanssa (RCA Victor, 1980)
  • Liha ja kivi ( Enja , 1994)
  • Palatino kanssa Aldo Romano / Michel Benita / Paolo Fresu ( Label Bleu , 1995)
  • Face Lift (Enja, 1996)
  • Pakolaiset (Enja, 1997)
  • Tempo Palatinolla (Label Bleu, 1998)
  • Palatino Chap. 3 Palatinon kanssa (EmArcy, 2001)
  • Krominanssi (Enja, 2001)
  • Täällä ja nyt BFG: n kanssa ( Naïve , 2001)
  • Air kanssa Giovanni Mirabassi / Flavio Boltro (luonnos, 2003)
  • Iho minulle! (Naivinen, 2004)
  • X Actimo! (Naivinen, 2006)
  • Maailmanpyörä (Enja, 2009)
  • Palatino kaupungissa Palatinon kanssa (Naïve, 2011)
  • Asu LA : ssa Bobby Bradfordin kanssa ( Clean Feed , 2011)
  • Nyt tai ei koskaan BFG: n kanssa (Naivinen, 2013)
  • Peter Schärli Trio feat. Glenn Ferris: Anna (keltainen lintu, 2021)

kirjallisuus

nettilinkit

Yksittäiset todisteet

  1. Peter Schärli Trio feat. Glenn Ferris: Anna. Julkaisussa: Jazzthing . 22. heinäkuuta 2021, käyty 24. heinäkuuta 2021 .

Opiniones de nuestros usuarios

Laila Tolonen

Olin iloinen löytäessäni tämän artikkelin aiheesta _muuttuja, Olin iloinen löytäessäni tämän artikkelin aiheesta _muuttuja.

Tom Kinnunen

Löysin tietoa Glenn Ferrissta erittäin hyödylliseksi ja miellyttäväksi. Jos minun pitäisi sanoa 'mutta', se olisi ehkä se, että sen sanamuoto ei ole tarpeeksi kattava, mutta muuten se on loistava., _muuttuja-artikkeli on erittäin hyödyllinen ja miellyttävä., Artikkelin _muuttuja on erittäin hyödyllinen ja miellyttävä

Bjarne Aalto

Tieto Glenn Ferris on erittäin mielenkiintoista ja luotettavaa, kuten muutkin tähän mennessä lukemani artikkelit, joita on jo paljon, sillä olen odottanut lähes tunnin Tinder-treffejäni, eikä hän ilmesty paikalle, joten luulen, että hän on pettänyt minut. Käytän tilaisuutta hyväkseni ja jätän muutaman tähden yhtiölle ja paskannan vitun elämääni

Samuel Manninen

Kieli näyttää vanhalta, mutta tiedot ovat luotettavia, ja yleensä kaikki, mitä Glenn Ferris kirjoitetaan, herättää paljon luottamusta., Tämä artikkeli Glenn Ferris oli mielestäni hyvin mielenkiintoinen., Tämä artikkeli Glenn Ferris oli hyvin mielenkiintoinen

Stefan Penttilä

Erittäin mielenkiintoinen tämä merkintä Glenn Ferris., Luulin jo tietäväni kaiken Glenn Ferris., Erittäin mielenkiintoinen tämä merkintä Glenn Ferris