Gloria Foster



Internet on ehtymätön tietolähde, myös Gloria Foster:n osalta. Vuosisatojen ja vuosisatojen mittainen inhimillinen tieto Gloria Foster:stä on valunut ja valuu edelleen verkkoon, ja juuri siksi siihen on niin vaikea päästä käsiksi, sillä löydämme paikkoja, joissa navigointi voi olla vaikeaa tai jopa epäkäytännöllistä. Ehdotuksemme on, ettet haaksirikkoutuisi Gloria Foster:ää koskevien tietojen mereen ja että pääsisit kaikkiin viisauden satamiin nopeasti ja tehokkaasti.

Tässä tarkoituksessa olemme tehneet jotain, joka menee pidemmälle kuin itsestäänselvyys, keräämällä ajantasaisimmat ja parhaiten selitetyt tiedot Gloria Foster:stä. Olemme myös järjestäneet sen niin, että se on helppolukuinen, minimalistisen ja miellyttävän muotoilun ansiosta, mikä takaa parhaan käyttökokemuksen ja lyhimmän latausajan. Teemme sen sinulle helpoksi, jotta sinun tarvitsee vain huolehtia siitä, että opit kaiken Gloria Foster:stä! Jos siis olet sitä mieltä, että olemme saavuttaneet tarkoituksemme ja tiedät jo kaiken, mitä halusit tietää Gloria Foster:stä, otamme sinut mielellämme takaisin näihin sapientiafi.com:n rauhallisiin meriin, kun tiedon nälkäsi herää uudelleen.

Gloria Foster (syntynyt Marraskuu 15, 1933 in Chicagossa , Illinoisissa , Syyskuu 29, 2001 in New York ) oli amerikkalainen näyttelijä . Hänestä tuli kuuluisa science fiction -elokuvista Matrix ja The Matrix Reloaded , joissa hän soitti oraakkelin hahmoa .

Elämä

Foster voitti pitkän uran teatterissa kaksi Obie palkinnot hänen esityksiä In White Amerikassa ja rusina auringossa . Hän on esiintynyt myös televisiosarjoissa, kuten Tennis mailat ja Cannons ja Law & Order .

Vuonna 1967 hän meni naimisiin näyttelijä Clarence Williams III: n kanssa . Vuonna 1984 he erosivat uudestaan.

Hän kuoli New Yorkissa diabeteksen aiheuttamien infektioiden seurauksiin ja oli Cypress Hillsin hautausmaalla Brooklynissa .

Filmografia

Elokuvat

  • 1963: Viileä maailma
  • 1964: Ei muuta kuin mies
  • 1967: Koomikot (koomikot)
  • 1970: Enkeli Levine
  • 1971: Mies ja poika
  • 1972: Kaikille ystävilleni rannalla (TV -elokuva)
  • 1978: Erittäin salainen (TV -elokuva)
  • 1984: Missä kauhu piilee ( House of Dies Drear , TV -elokuva)
  • 1987: Bill Cosby - Super -tykki (Leonard, osa 6)
  • 1991: Tasa -arvo ei tunne värejä ( Erillinen mutta tasa -arvoinen , TV -elokuva)
  • 1991: Toivon kaupunki
  • 1993: Percy & Thunder - Voiton palkinto ( Percy & Thunder , TV -elokuva)
  • 1999: Matriisi
  • 2003: Matrix Reloaded

TV -ohjelmat

  • 1968: Mailat ja tykit ( I Spy , TV -sarja, jakso)
  • 1968: The Outcasts (TV -sarja, jakso)
  • 19691970: Twen-Police (TV-sarja, kaksi jaksoa)
  • 1970: Bill Cosby ( Bill Cosby Show , TV -sarja, kaksi jaksoa)
  • 1980: Valkoinen varjo (TV -sarja, jakso)
  • 1983: American Playhouse (TV -sarja, jakso The Files on Jill Hatch: Part I )
  • 1985: Atlantan lapsimurhat (minisarja)
  • 1987: Bill Cosby Show ( The Cosby Show , TV -sarja, jakso Hillman )
  • 1992, 1997: Laki ja järjestys (TV -sarja, kaksi jaksoa)
  • 2000: Soul Food (TV -sarja, jakso)

nettilinkit

Commons : Gloria Foster  - Kokoelma kuvia

Yksilöllisiä todisteita

  1. Ilmoittautuminen osoitteessa filmreference.com

Opiniones de nuestros usuarios

Miro Rautiainen

Pidän sivustosta, ja artikkeli Gloria Foster on juuri se, jota etsin

Sven Laukkanen

Kiitos tästä Gloria Foster koskevasta kirjoituksesta, juuri sitä tarvitsin., Kiitos tästä Gloria Foster koskevasta kirjoituksesta, juuri sitä tarvitsin.

Ali Toivanen

Olin iloinen löytäessäni tämän artikkelin aiheesta _muuttuja, Olin iloinen löytäessäni tämän artikkelin aiheesta _muuttuja.

Oliver Helin

Kiitos. Artikkeli Gloria Foster oli hyödyllinen minulle., Erittäin mielenkiintoinen artikkeli Gloria Foster