Gloria Guida



Internet on ehtymätön tietolähde, myös Gloria Guida:n osalta. Vuosisatojen ja vuosisatojen mittainen inhimillinen tieto Gloria Guida:stä on valunut ja valuu edelleen verkkoon, ja juuri siksi siihen on niin vaikea päästä käsiksi, sillä löydämme paikkoja, joissa navigointi voi olla vaikeaa tai jopa epäkäytännöllistä. Ehdotuksemme on, ettet haaksirikkoutuisi Gloria Guida:ää koskevien tietojen mereen ja että pääsisit kaikkiin viisauden satamiin nopeasti ja tehokkaasti.

Tässä tarkoituksessa olemme tehneet jotain, joka menee pidemmälle kuin itsestäänselvyys, keräämällä ajantasaisimmat ja parhaiten selitetyt tiedot Gloria Guida:stä. Olemme myös järjestäneet sen niin, että se on helppolukuinen, minimalistisen ja miellyttävän muotoilun ansiosta, mikä takaa parhaan käyttökokemuksen ja lyhimmän latausajan. Teemme sen sinulle helpoksi, jotta sinun tarvitsee vain huolehtia siitä, että opit kaiken Gloria Guida:stä! Jos siis olet sitä mieltä, että olemme saavuttaneet tarkoituksemme ja tiedät jo kaiken, mitä halusit tietää Gloria Guida:stä, otamme sinut mielellämme takaisin näihin sapientiafi.com:n rauhallisiin meriin, kun tiedon nälkäsi herää uudelleen.

Gloria Guida (syntynyt Marraskuu 19, 1955 in Meran , Etelä-Tirolissa ) on italialainen näyttelijä ja malli . Hänet tunnetaan työstään eroottisissa elokuvakomedioissa .

elämäkerta

Guida syntyi Meranossa Emilia-Romagnan perheeseen . Lapsena hän muutti perheensä kanssa Bolognaan . Hän aloitti ensin laulajauransa isänsä tanssiklubilla Romagnan rannikolla. Myöhemmin hän aloitti mallinnusuransa ja hänestä tuli Miss Teenage Italy vuonna 1974. Sen jälkeen hänet löysi Mario Imperoli ja tähti monissa komedioissa.

Hänen kaksi varhaisinta elokuvaa, La Ragazzina ja La Minorenne , molemmat kuvattiin kesällä 1974, ovat kahden naishahmon tarinoita heidän seksuaalisuutensa löytämisprosessissa. Todellinen läpimurto tapahtui vuonna 1975 kuumien teini-ikäisten ja kuumien farkkujen kanssa . Toinen elokuva oli Avere vent'anni ( yläosattomat, alla olevat farkut , 1978) yhdessä Lilli Caratin kanssa . Tuttuttuaan laulajaan ja näyttelijään Johnny Dorelliin , jonka hän tapasi vuonna 1981 Bollenti spiritiä kuvaamassa , hän lopetti elokuvansa. Molemmat ovat olleet naimisissa vuodesta 1991 ja heillä on yksi tytär.

Filmografia (valinta)

  • 1974: Alaikäisen intohimot (La minorenne)
  • 1974: Kesse Teens - ensimmäinen rakkaus ( La ragazzina)
  • 1975: Il gatto mammone
  • 1975: Kuumat teini-ikäiset ja farkut (La liceale)
  • 1975: Rakkaus ilman aikataulua (Il medico la studentessa)
  • 1975: Aurinko, hiekka ja kuumat reidet (Peccati di gioventù)
  • 1975: Teini-ikäiset rakastavat kuumia (siniset farkut)
  • 1975: Nunnan viettely (La novizia)
  • 1975: Kun suloiset teini-ikäiset hajoavat (Quella età maliziosa)
  • 1976: Vilkas sisäkkö (La ragazza alla pari)
  • 1976: Flotte Teens ja ensimmäinen rakkaus (Scandalo in famiglia)
  • 1976: Hot Teens -hotelli (L'affitacamere)
  • 1976: Rakkaus ilman aikataulua (Il medico la studentessa)
  • 1977: Latin Lover (Maschio latino cercasi)
  • 1977: SOS-SOS-SOS Bermudan kolmio (Il triangolo delle Bermude)
  • 1978: Travolto dagli affetti familiari
  • 1978: Flotte Teens nyt ilman farkkuja (La liceale nella classe dei ripetenti)
  • 1978: Yläosat, alafarkut (Avere vent'anni)
  • 1978: Murha täydellisyydessä (Indagine su un delitto perfetto)
  • 1979: Nyt hän tekee sen timpanistin kanssa (La liceale seduce i professori)
  • 1979: Sinun on oltava yö sairaanhoitaja (L'infermiera di notte)
  • 1980: Fico d'India
  • 1981: Hei haamut! (Bollenti spiriti)
  • 1982: Lumottu talo (La casa stregata)

kirjallisuus

  • Peter Osteried ja Martin Hentschel : Gloria Guida: Muotokuva nro 3 . Mainostoimisto Knorr Martens, maaliskuu 2008, ISBN 978-3-931608-87-3 .
  • Martin Hentschel: Kuumia teini-ikäisiä ja eloisia elokuvia - italialaiset eroottiset vaatteet 70- ja 80-luvuilla . Martin Hentschel, Düsseldorf, kesäkuu 2013, ISBN 978-1-4904-4392-8 .

nettilinkit

Commons : Gloria Guida  - kokoelma kuvia, videoita ja äänitiedostoja

Yksittäiset todisteet

  1. ^ Roberto Poppi, artikkeli "Gloria Guida", julkaisussa: Enrico Lancia / Roberto Poppi: Dizionario del cinema italiano: Le attrici . Gremese 2003, s.180

Opiniones de nuestros usuarios

Klaus Kyllönen

Pidän sivustosta, ja artikkeli Gloria Guida on juuri se, jota etsin

Malin Tolvanen

Löysin tietoa Gloria Guidasta erittäin hyödylliseksi ja miellyttäväksi. Jos minun pitäisi sanoa 'mutta', se olisi ehkä se, että sen sanamuoto ei ole tarpeeksi kattava, mutta muuten se on loistava., _muuttuja-artikkeli on erittäin hyödyllinen ja miellyttävä., Artikkelin _muuttuja on erittäin hyödyllinen ja miellyttävä

Martin Leino

Vihdoinkin artikkeli aiheesta _muuttuja, joka on helppolukuinen., Kiitos tästä kirjoituksesta aiheesta _muuttuja