Gloria Jones



Internet on ehtymätön tietolähde, myös Gloria Jones:n osalta. Vuosisatojen ja vuosisatojen mittainen inhimillinen tieto Gloria Jones:stä on valunut ja valuu edelleen verkkoon, ja juuri siksi siihen on niin vaikea päästä käsiksi, sillä löydämme paikkoja, joissa navigointi voi olla vaikeaa tai jopa epäkäytännöllistä. Ehdotuksemme on, ettet haaksirikkoutuisi Gloria Jones:ää koskevien tietojen mereen ja että pääsisit kaikkiin viisauden satamiin nopeasti ja tehokkaasti.

Tässä tarkoituksessa olemme tehneet jotain, joka menee pidemmälle kuin itsestäänselvyys, keräämällä ajantasaisimmat ja parhaiten selitetyt tiedot Gloria Jones:stä. Olemme myös järjestäneet sen niin, että se on helppolukuinen, minimalistisen ja miellyttävän muotoilun ansiosta, mikä takaa parhaan käyttökokemuksen ja lyhimmän latausajan. Teemme sen sinulle helpoksi, jotta sinun tarvitsee vain huolehtia siitä, että opit kaiken Gloria Jones:stä! Jos siis olet sitä mieltä, että olemme saavuttaneet tarkoituksemme ja tiedät jo kaiken, mitä halusit tietää Gloria Jones:stä, otamme sinut mielellämme takaisin näihin sapientiafi.com:n rauhallisiin meriin, kun tiedon nälkäsi herää uudelleen.

Gloria Richetta Jones (s Lokakuu 19, 1945 in Cincinnati ) on amerikkalainen laulaja ja lauluntekijä , joka koostuu jonkin aikaa alle nimimerkillä LaVerne Ware . Vuonna 1965 hän julkaisi kappaleen Tainted Love .

Elää ja toimia

Gloria Jones vuonna 1945 kuin tytär pappi on helluntailiikettä syntyi Cincinnatissa. Hän tuli kosketuksiin musiikin kanssa varhaisessa iässä, oppi soittamaan pianoa seitsemän vuoden iässä ja seurasi sitten isänsä kirkkokuoroa kymmenvuotiaana. Hänen veljensä Richard Davis Jones (1947-2001) oli myös muusikko ja tuottaja .

Perhe muutti myöhemmin Los Angelesiin . Siellä Jones jatkoi opintojaan. Samalla hänestä tuli jäsen evankeliumin ryhmän COGIC Singers, perusti jonka Andraé Crouch vuonna 1960 , johon kuului myös hänen sisarensa Sandra Crouch sekä Enda Wright , Sondra Williams , Frankie Karl (myöhemmin Motown lauluntekijä) ja Billy Preston on urut. Yhtye esiintyi kirkoissa Los Angelesissa ja julkaisi albumin It's a Blessing vuonna 1965 .

Motownin tuottaja Hal Davis (1933-1998) kuuli COGIC Singersin ja esitteli Jonesin lauluntekijälle Ed Cobbille (1938-1999). Cobb oli tuottanut Billy Prestonin kanssa instrumentaaliteoksen Heartbeat , jolle hän vielä etsi laulajaa. Hän nauhoitti myös kappaleen, jonka hän kirjoitti Tainted Love with Jones . Nämä kaksi ensimmäistä Jones -singleä - jotka molemmat arvostivat myöhemmin Northern soul -kohtaus - eivät alun perin onnistuneet, kun ne julkaistiin vuonna 1965. Vasta 1970 -luvun alussa niitä soitettiin usein brittiläisessä klubikentällä. Seuraavina vuosikymmeninä Tainted Love tuotti lukuisia kansiversioita, mukaan lukien vuonna 1981 julkaistun samannimisen soft-cell- hitin. Vuonna 1966 Jonesin ensimmäinen albumi Come Go with Me julkaistiin Uptown -levy -yhtiöllä Heartbeatilla ja muilla soul -kappaleilla.

Tämän jälkeen Jones työskenteli taustalaulajana muusikoille, kuten Phil Spector ja Bob Dylan . Hän esiintyi musikaalissa Hair Los Angelesissa. Pam Sawyerin tapaamisen jälkeen hän alkoi kirjoittaa kappaleita Motown Recordsille työskentelemällä muun muassa The Four Topsin , The Commodoresin , The Jackson 5: n ja Gladys Knight & the Pipsin kanssa . Tässä vaiheessa hänellä oli jo pieni poika. Vuonna 1973 Jones julkaisi toisen sooloalbuminsa Share My Love on Motown. Soulin lisäksi on varhaisen diskoäänen elementtejä . Reel Music julkaisi albumin uudelleen vuonna 2009 bonusraidalla.

Kun Jones ei koskaan saavuttanut enemmän kuin alueellista menestystä laulajana Yhdysvalloissa, hän meni Iso -Britanniaan, missä kysyntä oli suurempi Northern Soul -liikkeen vuoksi. Vuonna 1974 hänestä tuli taustalaulaja ja clavinet -soittaja englantilaisessa T. Rex -yhtyeessä . Hän ja bändin perustaja Marc Bolan , jotka asuivat vaimostaan erillään, aloittivat suhteen. Heidän poikansa Rolan Seymour Feld Bolan syntyi 26. syyskuuta 1975. Jones vaikutti Marc Bolanin musiikkiin kohti soulia ja tanssia, kun taas Bolan tuki häntä uudella albumillaan Vixen (1976). Molemmat olivat mukana lauluntekijöinä ja tuottajina.

16. syyskuuta 1977 Jones halusi viedä Marc Bolanin takaisin Richmond -asuntoonsa Mayfairin aterian jälkeen . Ajon aikana hän menetti autonsa hallinnan Barnesissa ja törmäsi puuhun. Bolan kuoli heti, kun Jones mursi leukansa ja järkyttyi. Toipumisensa jälkeen Jones palasi Yhdysvaltoihin. Hän ei noudattanut tuomioistuimen kutsua Lontooseen ajamiselle kelpaamattomalla autolla (viiniä oli juotava syömisen aikana).

Jones asui poikansa kanssa Los Angelesissa. Koska hän ei ollut naimisissa Bolanin kanssa, hänellä oli vähän rahaa käytettävissä. Perhettä tuki kuitenkin taloudellisesti Bolanin ystävä ja Rolanin kummisetä David Bowie . Onnettomuuden seurauksena Jonesin ääni oli menettänyt voimakkuutensa ja voimansa. Vuonna 1978 Capital Records julkaisi diskolevynsä Windstorm , josta julkaistiin useita singlejä. Albumin tuotti hänen veljensä Richard Jones. Vuonna 1982 albumi Reunited seurasi AVI Recordsia, jonka Jones oli levyttänyt yhteistyössä Ed Cobbin kanssa. Sen jälkeen hän julkaisi vain kokoelmalevyjä .

Jones meni naimisiin Chris Mitchellin kanssa, joka työskentelee myynnissä levy -yhtiössä. Vuonna 1995 he lähtivät Etelä -Afrikkaan , missä he perustivat HIV -hyväntekeväisyysjärjestön. Sitten he muuttivat Sierra Leoneen ja avasivat Marc Bolanin musiikki- ja elokuvakoulun Makenissa , orpokodissa, joka toimii musiikin kanssa terapiatyökaluna traumatisoituneille lapsille. Jones ei enää laula itse, mutta tukee poikansa Rolanin musiikkiuraa. Vuonna 2013 hän esiintyi Oscar-palkitussa dokumentissa 20 Feet from Stardom , joka dokumentoi mukana olevien laulajien elämää.

Diskografia

Solo -albumit

  • 1966: Tule mukaan kanssani
  • 1973: Jaa rakkauteni
  • 1976: Vixen
  • 1978: Myrsky
  • 1982: Yhdistettiin uudelleen
  • 1996: Vixen / Windstorm
  • 2009: Jaa rakkauteni

Sinkut (valinta)

  • 1965: Tainted Love / My Bad Boy's Coming Home
  • 1965: Sydämenlyönti
  • 1966: Finders Keepers / Suorita yksi lento portaita
  • 1966: Tule kanssani / Kuinka kerrot enkelille
  • 1968: Tiedän / mitä haluat (Baby I Want You)
  • 1969: Katso mitä aloitit / kun hän koskettaa minua
  • 1973: Tina voi ihmisiä / niin väsynyt (tavasta, jolla kohtelet rakkauttamme)
  • 1973: Miksi et voi olla minun / Vauva ei tiedä (minä verenvuotan puolestasi)
  • 1976: En lähde mihinkään
  • 1976: Ota se käyttöön
  • 1977: Mene nyt
  • 1978: Tuo rakkaus
  • 1978: Nainen on nainen / sininen valo -mikrofoni
  • 1978: Kun olin pieni tyttö
  • 1982: Kehon lämpö

Sävellykset (valinta)

Gloria Jones sävelsi seuraavat kappaleet muille esiintyjille (lähinnä lauluntekijänä Pam Sawyerin kanssa):

  • 1966: Tell Me En koskaan olla yksin jonka Martha & The Vandellas (kuten LaVerne Ware)
  • 1970: Jos olisin sinun naisesi, kirjoittanut Gladys Knight & the Pips (LaVerne Ware)
  • 1970: Vain seitsemän numeroa (Can Straighten Out My Life) , neljä toppia (kuten LaVerne Ware)
  • 1970: Your Love näkemisen arvoinen! By David & Jimmy Ruffin
  • 1970: Kun rakkauteni käsi laskee David & Jimmy Ruffin (LaVerne Ware)
  • 1970: 2-4-6-8 , The Jackson Five
  • 1971: Mennään takaisin Day One by Eddie Kendricks (kuten LaVerne Ware)
  • 1971: En minä ole kadottanut You vuoteen The Supremes (kuten LaVerne Ware)
  • 1971: Leaving Ya Going My Way , jonka Wayne Newton
  • 1972: My Mistake (Oliko Love You) by Diana Ross & Marvin Gaye
  • 1972: Jos olisit minun naiseni , Jermaine Jackson (LaVerne Ware)
  • 1972: I Love You Yes I Do , Rahsaan Roland Kirk (LaVerne Ware)
  • 1973: Take Me Girl, I'm Ready by Jr.Walker & The All Stars (kuten LaVerne Ware)
  • 1973: En tarvitse mitään syytä Jr. Walker & The All Stars
  • 1973: Mihin menet (vauva) , Eddie Kendricks
  • 1973: I Ain't Going Nowhere Jr. Walker & The All Stars
  • 1973: Opettelen Trust My Man , jonka Sisters Rakkaus (kuten LaVerne Ware)
  • 1973: On voitaisiin oppia Gladys Knight & The Pips (kuten LaVerne Ware)
  • 1974: kokoonpanolinjalla vuoteen Commodores
  • 1974: Master of My Mind kirjoittanut Gladys Knight & the Pips
  • 1974: Zoo (The Human Zoo) The Commodores
  • 1974: Jin.Walker & The All Stars : I Ain't That Easy Loose to Loose
  • 1975: This World Has Music by Average White Band (kuten LaVerne Ware)
  • 1975: Palataan Day One by Michael Masser
  • 1976: Jos olisin sinun naisesi , Bonnie Bramlett
  • 1976: Tin Can People by Rare Earth
  • 1977: ole lakanneet Dancing vielä vuoteen Gonzalez
  • 1978: en ei ole niin helppo menettää by Thelma Houston
  • 1979: Sinä by Billy Preston
  • 1980: The Jackson Five (kuten LaVerne Ware) Joulu ei tule olemaan sama tänä vuonna
  • 1986: The Jackson Fivein teini -ikäinen sinfonia
  • 2004: Hinnat päässäni , Young Buck
  • 2004: Viimeinen nauru by Cypress Hill

nettilinkit

Commons : Gloria Jones  - kokoelma kuvia, videoita ja äänitiedostoja

Yksilöllisiä todisteita

  1. a b Mark Paytress: Bolan: Rise & Fall of 20th Century Superstar. Omnibus, Lontoo 2002, ISBN 1846091470 .
  2. ^ Richard Jones discogs.com. Haettu 8. maaliskuuta 2013.
  3. Birgitta Joelisa Johnson: "Voi, tuhatta kieltä laulamaan": Musiikki ja palvonta afrikkalaisamerikkalaisissa megakirkoissa Los Angelesissa, Kaliforniassa. Kalifornian yliopisto, Los Angeles, ProQuest, 2008, ISBN 9780549720140 , s.235 .
  4. ^ Lesley-Ann Jones: Ratsasta valkoisella joutsenella: Marc Bolanin elämä ja kuolema. Hachette UK, 2012, ISBN 1444758802 .
  5. Jaa My Love allmusic.com. Haettu 8. maaliskuuta 2013.
  6. Rolan Bolan ( Memento of alkuperäisen alkaen 09 joulukuu 2015 vuonna Internet Archive ) Info: arkisto yhteys on asetettu automaattisesti eikä sitä ole vielä tarkastettu. Tarkista alkuperäinen ja arkistolinkki ohjeiden mukaisesti ja poista tämä ilmoitus. ovguide.com. Haettu 8. maaliskuuta 2013. @1@ 2Malli: Webachiv / IABot / www.ovguide.com
  7. Gloria Jones allmusic.com. Haettu 8. maaliskuuta 2013.
  8. 1977: T-Rex-laulaja kuoli auto-iskussa bbc.co.uk. Haettu 8. maaliskuuta 2013.
  9. ^ David Wigg: "Davidin anteliaisuus auttoi äitiäni ja minua selviämään": Kuinka Bowie pelasti Marc Bolansin pojan. Julkaisussa: Daily Mail 12. elokuuta 2011. Haettu 8. maaliskuuta 2013.
  10. a b James Ellis: Gloria Jones metro.co.uk, 27. lokakuuta 2009. Haettu 8. maaliskuuta 2013.
  11. ^ Adam Sherwin: Marc Bolansin perintö siirtyy afrikkalaiseen orpojen kouluun. Julkaisussa: The Independent 2. elokuuta 2011. Haettu 8. maaliskuuta 2013.

Opiniones de nuestros usuarios

Vera Aaltonen

Vihdoinkin artikkeli aiheesta _muuttuja, joka on helppolukuinen., Kiitos tästä kirjoituksesta aiheesta _muuttuja

Matias Hietala

Kiitos. Artikkeli Gloria Jones oli hyödyllinen minulle., Erittäin mielenkiintoinen artikkeli Gloria Jones

Susanna Pesonen

Tarvitsin jotain erilaista tietoa Gloria Jones, ei niitä tyypillisiä juttuja, joita aina lukee internetissä, ja pidin tästä _muuttuja-artikkelista., Hieno artikkeli Gloria Jones., Hieno artikkeli Gloria Jones