Gloria Votsis



Internet on ehtymätön tietolähde, myös Gloria Votsis:n osalta. Vuosisatojen ja vuosisatojen mittainen inhimillinen tieto Gloria Votsis:stä on valunut ja valuu edelleen verkkoon, ja juuri siksi siihen on niin vaikea päästä käsiksi, sillä löydämme paikkoja, joissa navigointi voi olla vaikeaa tai jopa epäkäytännöllistä. Ehdotuksemme on, ettet haaksirikkoutuisi Gloria Votsis:ää koskevien tietojen mereen ja että pääsisit kaikkiin viisauden satamiin nopeasti ja tehokkaasti.

Tässä tarkoituksessa olemme tehneet jotain, joka menee pidemmälle kuin itsestäänselvyys, keräämällä ajantasaisimmat ja parhaiten selitetyt tiedot Gloria Votsis:stä. Olemme myös järjestäneet sen niin, että se on helppolukuinen, minimalistisen ja miellyttävän muotoilun ansiosta, mikä takaa parhaan käyttökokemuksen ja lyhimmän latausajan. Teemme sen sinulle helpoksi, jotta sinun tarvitsee vain huolehtia siitä, että opit kaiken Gloria Votsis:stä! Jos siis olet sitä mieltä, että olemme saavuttaneet tarkoituksemme ja tiedät jo kaiken, mitä halusit tietää Gloria Votsis:stä, otamme sinut mielellämme takaisin näihin sapientiafi.com:n rauhallisiin meriin, kun tiedon nälkäsi herää uudelleen.

Gloria Votsis (* 9. Helmikuu 1979 in Pittsford , New York ) on amerikkalainen näyttelijä .

Votsis tuli tunnetuksi tukiroolistaan eri sarjoissa , kuten Hawaii Five-0 , The Gates , CSI , CSI: NY , CSI: Miami ja Suburgatory . Votsisilla oli päärooli elokuvassa Charlie Banks - Silminnäkijä Jesse Eisenbergin rinnalla . Hän näytteli Alexandra "Alex" Hunteria televisiosarjassa White Collar .

Elämä

Gloria Votsis varttui New Yorkin osavaltiossa Upstate -nimisessä Big Fat Greek -perheessä . 17 -vuotiaana, lukion valmistuttuaan, hän alkoi opiskella ulkomailla Ranskassa ja meni sitten New Yorkin yliopistoon .

Votsis aloitti uransa mainoksilla, etenkin useilla Crest -hammastahnabrändin mainoksilla . Sen jälkeen hän sai useita tukiroolia televisio -ohjelmissa. Vuonna 2010 hänestä tuli tunnettu Vanessa Buckley lyhytikäisessä televisiosarjassa The Gates . Samana vuonna hän aloitti myös Alex Hunterina televisiosarjassa White Collar .

Englannin kielen lisäksi hän puhuu sujuvasti ranskaa ja kreikkaa .

Filmografia

  • 2003: Seksi ja kaupunki (TV -sarja, jakso 6x05)
  • 2005: Navy CIS (NCIS) (TV -sarja, jakso 3x02)
  • 2005: käsittämätön (TV -sarja, 2 jaksoa)
  • 2005: Love, Inc. (TV -sarja, jakso 1x06)
  • 2006: Jake in Progress (TV -sarja, jakso 2x04)
  • 2006: Kuuma
  • 2007: Kuusi astetta (TV -sarja, jakso 1x09)
  • 2007: Charlie Banks - Charlie Banksin koulutus
  • 2008: Dirt (TV -sarja, jakso 2x06)
  • 2008: Tappaja -elokuva - Pelkää totuutta (Killer -elokuva)
  • 2009: Amor (TV -sarja, jakso 1x01)
  • 2009: Hyväntekeväisyys (TV -sarja, jakso 1x01)
  • 2009: CSI: NY (TV -sarja, jakso 6x01)
  • 2010: The Gates (TV -sarja, 5 jaksoa)
  • 2010: Blue Bloods - Crime Scene New York (Blue Bloods) (TV -sarja, jakso 1x10)
  • 2010: Valkoinen kaulus (TV -sarja, 9 jaksoa)
  • 2011: CSI: Miami (TV -sarja, jakso 9x13)
  • 2011: Suburgatory (TV -sarja, 2 jaksoa)
  • 2012: Hawaii Five-0 (TV-sarja, jakso 2x15)
  • 2012: Person of Interest (TV -sarja, jakso 2x05)
  • 2013: Kosto (TV -sarja, jakso 3x06)
  • 2014: Grimm (TV -sarja, jakso 3x17)
  • 2014: The Millers (TV -sarja, jakso 1x19)
  • 2015: Yövuoro (TV -sarja, 2 jaksoa)
  • 2015: Kauneus ja hirviö (TV -sarja, 2 jaksoa)
  • 2015: Criminal Minds (TV -sarja, jakso 11x08)

nettilinkit

Yksilöllisiä todisteita

  1. a b https://www.imdb.com/name/nm2167502/

Opiniones de nuestros usuarios

Alisa Parviainen

Vihdoinkin artikkeli aiheesta _muuttuja, joka on helppolukuinen., Kiitos tästä kirjoituksesta aiheesta _muuttuja

Anneli Suominen

Olin iloinen löytäessäni tämän artikkelin aiheesta _muuttuja, Olin iloinen löytäessäni tämän artikkelin aiheesta _muuttuja.

Camilla Kuosmanen

Joskus, kun etsit internetistä tietoa jostakin asiasta, löydät artikkeleita, jotka ovat liian pitkiä ja joissa puhutaan asioista, jotka eivät kiinnosta sinua. Pidin tästä Gloria Votsis koskevasta artikkelista, koska se on ytimekäs ja puhuu juuri siitä, mitä haluan, eksymättä turhaan informaatioon., Se on hyvä artikkeli Gloria Votsis., Se on hyvä artikkeli Gloria Votsis

Tatjana Pakarinen

Kiitos tästä Gloria Votsis koskevasta kirjoituksesta, juuri sitä tarvitsin., Kiitos tästä Gloria Votsis koskevasta kirjoituksesta, juuri sitä tarvitsin.