Tässä artikkelissa tutkimme Annikki Arni:n vaikutusta nyky-yhteiskuntaan. Annikki Arni on ollut mielenkiinnon ja keskustelun aiheena useilla tiedon aloilla yhteiskuntatieteistä teknologiaan. Sen vaikutus on ylittänyt maantieteelliset ja kulttuuriset rajat, ja sen merkitys kehittyy jatkuvasti. Näillä sivuilla analysoimme eri näkökohtia, jotka muodostavat Annikki Arni:n läsnäolon nykyisessä todellisuudessamme sekä sen heijastuksen tulevaisuuteen. Sen alkuperästä sen käytännön seurauksiin perehdymme syvälliseen analyysiin, joka pyrkii valaisemaan aihetta, joka on niin tärkeä kuin se on väistämätön nykyaikana.
Aino Annikki Arni, o.s. Forsström, käytti kirjailijanimimerkkinä nimeä Marja-Leena (23. syyskuuta 1898 Ristiina – 10. joulukuuta 1981 Helsinki) oli suomalainen laulaja ja näyttelijä, mutta myös toimittaja ja suomentaja. Hän esitti operettisävelmiä ja iskelmiä ja esiintyi 1930-luvulla kabareessa. Hänen iskelmistään tunnetuin lienee hänen Dallapé-orkesterin solistina levyttämänsä Vanha kaappikello (1938). Hän oli myös toimittaja ja pääsi haastattelemaan musiikkimaailman suuria tähtiä.[1]
Arni oli yksi alkuperäisiä Elokuvajournalistit-yhdistyksen perustajajäseniä vuonna 1944. Yhdistyksen näkyvin tehtävä oli jakaa elokuva-alan Jussi-palkintoa. Arni sai vuonna 1978 betoni-Jussin kunnianosoituksena elämäntyöstään.