Nykymaailmassa Arthur von Posadowsky-Wehner:stä on tullut erittäin tärkeä ja merkityksellinen aihe. Arthur von Posadowsky-Wehner on asettanut itsensä keskustelun ja keskustelun keskipisteeksi, koska se on vaikuttanut jokapäiväisen elämän eri osa-alueisiin. Sekä henkilökohtaisella että ammatillisella alalla Arthur von Posadowsky-Wehner:n vaikutus on kiistaton, mikä herättää jatkuvaa kiinnostusta ymmärtää sen vaikutukset ja seuraukset. Kautta historian Arthur von Posadowsky-Wehner on ollut tutkimuksen ja analyysin kohteena, ja se on kehittynyt ja mukautunut nykymaailman muuttuviin todellisuuksiin ja tarpeisiin. Tässä artikkelissa tutkimme Arthur von Posadowsky-Wehner:n monia puolia ja sen vaikutusta nykypäivän yhteiskuntaan. Tarjoamme kattavan näkemyksen, jonka avulla voimme ymmärtää sen tärkeyden ja merkityksen nykymaailmassa.
Arthur von Posadowsky-Wehner (3. kesäkuuta 1845 – 23. lokakuuta 1932) oli saksalainen konservatiivinen poliitikko ja valtiomies. Hän palveni mm. Saksan rahaministeriössä 1893–1897 sekä Preussin valtioministerinä ja varavaltakunnankanslerina 1897–1907.
Posadowsky-Wehner opiskeli lakia Berliinissä, Heidelbergissa ja Breslaussa. Vuonna 1871 hänet valittiin Posenin provinssin hallitukseen.
Posadewsky-Wehner oli ehdolla Saksan presidentiksi vuoden 1919 presidentinvaaleissa, mutta hävisi Friedrich Ebertille.[1] Hän toivoi monien muiden tavoin Saksan palaamista monarkiaan ja puhui asiasta intohimoisesti Weimarin tasavallan alkuaikoina 1919[2], mutta vastusti Wolfgang Kappin vallankaappausyritystä alkuvuonna 1920.[3] Hän oli myöhemmin Saksalaiskansallisen kansanpuolueen edustaja maan valtiopäivillä.[4]
![]() |
Edeltäjä: Karl Heinrich von Boetticher |
Saksan varavaltakunnankansleri 1897–1907 |
Seuraaja: Theobald von Bethmann Hollweg |