Tässä artikkelissa aiomme tutkia yksityiskohtaisesti Eileen Herlie:tä ja sen vaikutuksia elämämme eri osa-alueisiin. Eileen Herlie on viime vuosina herättänyt suurta mielenkiintoa ja sen merkitys on näkynyt lukuisissa tutkimuksissa ja tutkimuksissa. Eileen Herlie:llä on perustavanlaatuinen rooli, jota emme voi sivuuttaa sen sosiaalisesta vaikutuksesta sen merkitykseen teknologian alalla. Tässä artikkelissa keskustelemme siitä, miten Eileen Herlie on kehittynyt ajan myötä ja miten se edelleen muokkaa ympäristöämme nykyään. Lisäksi tutkimme Eileen Herlie:n eettisiä ja moraalisia seurauksia sekä mahdollisia tulevaisuudennäkymiä, jotka avautuvat, kun löydämme lisää tästä ilmiöstä.
Eileen Herlie, oikeasti Herlihy (8. maaliskuuta 1918 – 8. lokakuuta 2008) oli skotlantilainen näyttelijä.
Herlie syntyi Glasgow’ssa katoliselle isälle ja protestanttiselle äidille. Hän tuli tunnetuksi näyttämöltä; varsinkin arvostettu oli rooli Hamletin äitinä Gertrudina. Hän esitti saman osan myös Laurence Olivierin elokuvassa Hamlet vuonna 1948.
Herlien uran painopiste pysyi teatterissa, ja hän esiintyi mm. Thornton Wilderin näytelmässä The Matchmaker (1955) sekä Bob Merrillin musikaalissa Take Me Along (1959). Hän sai vuonna 1976 televisioroolin sarjassa All My Children, ja hänet nähtiin vuonna 2000 sarjassa One Life to Live.
Herlie oli vuonna 1960 ehdolla Tony- ja neljänä peräkkäisenä vuotena 1983–1986 Emmy-palkinnon saajaksi. Hänellä oli sisarukset Geraldine (1924–1982) ja Catherine (1926–2000).