Nykymaailmassa Ernst Busch (näyttelijä):stä on tullut laajalle yleisölle tärkeä ja kiinnostava aihe. Ajan mittaan Ernst Busch (näyttelijä) on synnyttänyt sarjan keskusteluja, keskusteluja ja pohdiskeluja eri aloilla, mikä osoittaa sen tärkeyden ja vaikutuksen yhteiskuntaan. Olipa kyseessä henkilökohtaisella, sosiaalisella, poliittisella tai taloudellisella tasolla, Ernst Busch (näyttelijä) on herättänyt kiinnostuksen monissa ihmisissä ja synnyttänyt erilaisia näkökulmia, jotka rikastuttavat keskustelua tästä aiheesta. Tässä artikkelissa tutkimme Ernst Busch (näyttelijä):een liittyviä eri näkökohtia, analysoimme sen vaikutuksia ja merkitystä nykypäivänä sekä asiaan liittyviä erilaisia näkökulmia.
Friedrich Wilhelm Ernst Busch (22. tammikuuta 1900 − 8. kesäkuuta 1980) oli saksalainen näyttelijä ja laulaja. Busch sai mainetta poliittisten laulujen tulkitsijana 1920-luvulla Berliinin kabareemaailmassa, muun muassa Kolmen pennin oopperan ensiesityksessä. Hän pakeni Saksasta Neuvostoliittoon vuonna 1933 ja osallistui Espanjan sisällissotaan Kansainvälisissä prikaateissa. Toisen maailmansodan jälkeen hän asettui Itä-Berliiniin, jossa työskenteli Bertolt Brechtin kanssa Berliner Ensemblessa.
Buschin tunnettuja lauluesityksiä ovat muun muassa Der heimliche Aufmarsch ja Die Moorsoldaten, jonka Jos-Agit on levyttänyt suomeksi nimellä Keskitysleirilaulu.[1] Hän esitti katulaulajan roolin G. W. Pabstin Kolmen pennin oopperan filmatisoinnissa vuonna 1931.