Nykymaailmassa Kylmälä:stä on tullut kasvava kiinnostuksen ja keskustelun aihe eri alueilla. Politiikasta tieteeseen, kulttuuriin ja yhteiskuntaan Kylmälä on onnistunut kiinnittämään suuren joukon ihmisiä ympäri maailmaa. Sen vaikutukset, vaikutukset ja merkitys ovat synnyttäneet monenlaisia mielipiteitä, teorioita ja tutkimuksia, jotka pyrkivät ymmärtämään ja analysoimaan tätä ilmiötä perusteellisesti. Tässä artikkelissa tutkimme Kylmälä:een liittyviä eri näkökohtia sen alkuperästä sen nykyiseen vaikutukseen. Tavoitteena on tarjota täydellinen ja päivitetty näkemys tästä aiheesta, joka on niin tärkeä nykyään.
Kylmälä on kylä Kirkkonummen pohjoisosassa, lähellä Lapinkylää. Kylä on rakenteeltaan maaseutumainen, taajama-alueella on lievää rakennuskantatihentymää. Vuonna 2011 kylässä oli 855 asukasta.[1]
Kylässä harjoitetaan kasvihuoneviljelyä sekä hevosia. Kylässä on vapaaehtoinen palokunta (Kylmälä FBK).
Kylmälässä sijaitseva Sjökullan koulu sijaitsee Tampaja-järven rannalla, lähellä Evitskogin risteystä. Koulun rannassa on hyvä uintipaikka. Laiturin päässä veden syvyys on aikuisella suurin piirtein kainaloihin asti veden pinnan ollessa normaalikorkeudella. Rannalla on pukukopit.
Pohjolan Liikenne ajaa Helsingistä Veikkolaan Kylmälän kautta muutamia kertoja arkipäivässä. Linja-auto lähtee Helsingin linja-autoasemalta laiturista 17. Kirkkonummen linja-autoasemalta Kylmälään menevät linja-autot lähtevät laitureilta 9 ja 10.
Kylmälässä sijaitsevat myös Metsähovin tutkimuslaitokset, joihin kuuluvat Helsingin yliopiston Observatorio, Aalto-yliopiston radioteleskooppi ja Paikkatietokeskuksen havaintoasema.