Nykyään Leena Hietamies:llä on keskeinen paikka yhteiskunnassa. Sen merkitys ja merkitys heijastuu jokapäiväiseen elämään politiikasta ja taloudesta viihteeseen ja kulttuuriin. Leena Hietamies on vanginnut asiantuntijoiden ja fanien huomion synnyttäen intohimoisia keskusteluja ja eriäviä mielipiteitä. Tässä artikkelissa tutkimme Leena Hietamies:n vaikutusta ja vaikutusta eri alueilla, analysoimalla sen kehitystä ajan myötä ja sen ennustetta tulevaisuuteen. Alkuperäistään nykyiseen rooliinsa Leena Hietamies ei ole vain jättänyt jälkensä historiaan, vaan se myös edelleen muokkaa maailmaa, jossa elämme.
Leena Hietamies (s. 24. kesäkuuta 1953) on helsinkiläinen toimittaja, kirjailija ja kuvataiteilija, koulutukseltaan diakoni. Hietamies on työskennellyt muun muassa varhaisnuorisotyön kouluttajana Helsingin seurakuntayhtymässä, kustannustoimittajana Kirjapajassa, toimittajana JP-lehdessä sekä Ilossa, toimitussihteerinä Lastenmaassa, Askel-lehdessä ja Kotimaassa sekä päätoimittajana Koulun Aamu-lehdessä. Hietamiehen kolumneja ja pakinoita ovat julkaisseet Elanto, Kirkko ja kaupunki, Valitut Palat, Kotimaa sekä Askel. Hän on kirjoittanut ja osin kuvittanut erilaisia puuha- ja askartelukirjoja sekä opiskellut taideaineita lukuisilla kursseilla.
Hietamiehen taidetta on ollut esillä mm. Lohjan Vivamossa, Sammatin Putiikkikahvilassa, Sammatin jyvälainaston kesänäyttelyssä, Saarijärven Vinttigalleriassa, Pop-up Galleria Resta-Mestassa, Laajasalon kirkossa, Puerto de la Cruzin suomalaisen seurakunnan tiloissa, Las Palmasin Suomi-kerhossa, Espoon Karatalon galleriassa, Klaukkalan Galleria Toivossa, Porvoon Galleria Maarissa, Nurmijärven taideyhdistyksen vuosinäyttelyissä sekä Nurmijärven Aittakallion Ateljeessa.
Teoksia Koillissanomien ja Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston taidekokoelmissa.
Tähän artikkeliin tai osioon ei ole merkitty lähteitä, joten tiedot kannattaa tarkistaa muista tietolähteistä. Voit auttaa Wikipediaa lisäämällä artikkeliin tarkistettavissa olevia lähteitä ja merkitsemällä ne ohjeen mukaan. |