Lilly Korpiola

Tässä artikkelissa pyrimme tutkimaan Lilly Korpiola:n kiehtovaa maailmaa ja kaikkea, mitä se edustaa. Alkuperäistään tämän päivän vaikutuksiinsa tämä aihe on herättänyt kiinnostusta kaiken ikäisille ja ammateille. Seuraavilla sivuilla analysoimme yksityiskohtaisesti sen ominaisuuksia, vaikutuksia ja mahdollisia tulevia vaikutuksia. Epäilemättä Lilly Korpiola on aihe, joka ei jätä ketään välinpitämättömäksi ja joka ansaitsee tulla tunnetuksi kokonaisuudessaan.

Lilly Korpiola (s. 1964) on suomalainen tietokirjailija, median, viestinnän ja Lähi-idän asiantuntija.[1]

Korpiolan ja Hanna Nikkasen teos Arabikevät (2011) oli Tieto-Finlandia-palkintoehdokkaana vuonna 2012. Kirja käsittelee arabimaailman kansannousuja ja sosiaalisen median roolia niissä.[2] Vuonna 2014 ilmestyi Korpiolan teos Pitkä tie äidiksi, joka käsittelee kansainvälistä adoptiota.

Korpiolan ja Sanna Raita-ahon teos Arabikevään jälkeen - Arjen ja apokalypsin välissä käsittelee arabikevään jälkeistä Lähi-idän tilannetta.

Korpiolan ja Petro Poutasen teos Korona ja digitaalinen riskiyhteiskunta käsittelee koronakriisin vaikutuksia ihmisten elämään, arkeen ja yhteiskunnalliseen kokemukseen ensimmäisen pandemiavuoden aikana.

Korpiola on ollut Adoptioperheet ry:n puheenjohtaja ja Nordic Adoption Councilin hallituksen jäsen.[3] Hän on työskennellyt elokuvatuottajana ja Suomen elokuvasäätiössä tuotantokonsulttina.

Tuotanto

Lähteet

  1. Korpiola, Lilly Kirjasampo. Viitattu 10.3.2022.
  2. Tieto-Finlandian ehdokkaat valittu Yle Uutiset. 8.11.2012. Viitattu 17.2.2016.
  3. Pitkä tie äidiksi / Lilly Korpiola E-kirjasto. Viitattu 17.2.2016.

Aiheesta muualla