Tämän päivän artikkelissa tutkimme Player’s Choice:n vaikutusta yhteiskuntaamme. Ilmestymisestään lähtien Player’s Choice on kiinnittänyt miljoonien ihmisten huomion ympäri maailmaa ja herättänyt suurta keskustelua ja kiinnostusta. Alkuperäistään nykypäivään Player’s Choice on jättänyt lähtemättömän jäljen historiaan ja vaikuttanut tapahtumiin, trendeihin ja päätöksiin eri alueilla. Tässä artikkelissa tarkastelemme tarkemmin, kuinka Player’s Choice on muokannut kulttuuriamme ja kuinka sillä on edelleen ratkaiseva rooli jokapäiväisessä elämässämme.
Player’s Choice on Nintendon lanseerama leima, jolla se markkinoi Super Nintendo Entertainment Systemin, Game Boyn, Nintendo 64:n, Game Boy Advancen ja Nintendo GameCuben hyvin myyneitä videopelejä. Kaikilla alustoilla leiman saamiseen vaadittiin miljoona myytyä kappaletta, paitsi GameCubella, jolla raja on asetettu 250 000 kappaleeseen[1] . Kun pelistä lanseerattiin Player’s Choice -versio, sen myyntihinta aleni. Player’s Choice -konseptia on lainattu Segan Sega All Stars -leimaan, Sonyn Platinum- ja Essentials -leimaan ja Xboxin Platinum Hits ja Xbox Classics -leimaan.
NTSC-alueella Player’s Choice -pelit tunnistaa logon keltaisesta taustasta; Nintendo 64:llä Player’s Choice -leima on pelikotelon oikeassa yläkulmassa keltaisella taustalla, GameCubella kotelon ylälaidassa keltaisessa laatikossa. PAL-alueilla pelikotelot on väritetty hopealla tai platinalla, Player’s Choice -leiman ollessa Nintendo 64:n pelikoteloissa oikealla puolella ja GameCuben koteloissa ylälaidassa.
Vuonna 2011 Nintendo antoi hinta-alennetuille peleille uuden leiman nimeltä ”Nintendo Selects”.[2]
Huom.: Jotkut pelit eivät ole leimattuja kaikilla alueilla.