Ulosmarssi

Nykyään Ulosmarssi on laajalti keskusteltu aihe, joka on herättänyt kiinnostuksen monissa ihmisissä ympäri maailmaa. Ilmestymisestään lähtien Ulosmarssi on herättänyt kiistoja ja keskustelua, mikä on herättänyt ristiriitaisia ​​mielipiteitä asiantuntijoiden ja yhteiskunnan keskuudessa. Tässä artikkelissa tutkimme perusteellisesti kaikkea Ulosmarssi:een liittyvää sen alkuperästä sen nykyisiin vaikutuksiin, jotta voimme tarjota maailmanlaajuisen ja täydellisen näkemyksen, joka mahdollistaa perusteellisen ymmärryksen tästä nykyään niin tärkeästä aiheesta.

Ulosmarssi Nokian pääkonttorilla maaliskuussa 2007.

Ulosmarssi on työtaisteluissa käytetty toimenpide. Ulosmarssissa työntekijät poistuvat joukolla työpaikaltaan protestiksi kesken työajan. Ulosmarssi voi merkitä myös poistumista koulusta, tapaamisesta, edustuslaitoksen istunnosta, näytännöstä, neuvotteluista tai järjestöstä kesken kaiken, jos tarkoituksena on halu ilmaista tyytymättömyyttä ulosmarssin kohteen toimintaan. Ulosmarssi on laiton, jos työehtosopimus on voimassa[1].

Ulosmarssi voidaan järjestää spontaanisti tai suunnitellusti. Usein työntekijät äänestävät etukäteen ulosmarssista ja yritystä informoidaan etukäteen mahdollisesti tulevasta ulosmarssista. Toisinaan ulosmarssiin saattaa osallistua vain osa työntekijöistä.

Katso myös

Lähteet

  1. Seija Holtari: Ulosmarssi auttaa purkamaan tuskaa (Arkistoitu – Internet Archive). Talouselämä 23.2.2009.