Simsalabim Jim

Tänään esittämässämme artikkelissa haluamme käsitellä Simsalabim Jim:n aihetta laajasta ja monipuolisesta näkökulmasta. Simsalabim Jim on aihe, joka on herättänyt suurta kiinnostusta ja keskustelua vuosien varrella. Se kattaa eri näkökulmia ja herättää useita pohdintoja. Tässä mielessä ehdotamme Simsalabim Jim:n esittämien eri näkökohtien syvällistä analysointia sekä sen vaikutuksia nyky-yhteiskunnassa. Tätä varten tutkimme erilaisia ​​lähestymistapoja ja asiantuntijoiden mielipiteitä aiheesta tarjotaksemme täydellisen ja totuudenmukaisen näkemyksen tästä erittäin tärkeästä aiheesta. Kattavan analyysin avulla pyrimme tarjoamaan lukijoillemme laajan ja päivitetyn näkemyksen Simsalabim Jim:stä, tavoitteenamme edistää kriittistä ja rikastuttavaa pohdintaa.

Simsalabim Jim
Juice Leskinen ETC
Studioalbumin Simsalabim Jim kansikuva
Studioalbumin tiedot
 Äänitetty  1992
 Julkaistu 1992
 Tuottaja(t) Juice Leskinen
 Tyylilaji suomirock
 Kesto 23.12
 Levy-yhtiö Johanna
Listasijoitukset

 Suomi: 9. (kesäkuu 1992)[1]

Juice Leskisen muut julkaisut
Taivaan kappaleita
1991
Simsalabim Jim
1992
Haitaribussi
1993

Simsalabim Jim on Juice Leskisen 21. albumi. Se on ainoa Leskisen levy, jonka yhtyeeksi on ilmoitettu Juice Leskinen ETC. Lyhyen, lähes EP-mittaisen levyn julkaisi vuonna 1992 Johanna, Juice Leskiselle omistetulla GS-alamerkillä.

Kappalelista

Kaikki kappaleet säveltänyt ja sanoittanut Juice Leskinen, sovittanut Kampman & Perelló, paitsi ”Että mitenkä” (säv. ja san. Juice Leskinen, sov. Kampman & Huhtajärvi).

A-puoli

  1. Virsi – 4.03
  2. Eurooppaan – 2.52
  3. Pää asiallisesti – 2.39
  4. Kuolemankurvaan – 3.50

B-puoli

  1. Että mitenkä – 3.26
  2. Simsalabim Jim – 3.53
  3. Se toimii – 5.19

Kokoonpano

Juice Leskinen Grand Slam -yhtyeen siirryttyä ”telakalle” Leskinen kokosi ympärilleen ETC-kokoonpanon. Se jäi lyhytikäiseksi; yhtye perustettiin alkuvuodesta 1992 ja se hajosi vuoden loppuun mennessä. Oikeammin ETC oli projekti, jonka olikin tarkoitus kestää vain vuoden 1992 loppuun. Yhtyeen nimi sisältää Leskiselle tyypillisen sanaleikin; etc. on lyhenne latinankielisestä fraasista et cetera (’ja niin edelleen’), mutta ETC voidaan lausua englantilaisittain ”etsii”. ETC äänitti myös singlen ”Sietämätön mies” / ”Herbaa”, jonka A-puolen kappaleella yhtye oli mukana myös Syksyn sävel -karsinnoissa. Lisäksi Juankosken kulttuurihistoriallisen seuran julkaisemalle LP:llä Unelmia Ponomareffin pajalta (1992) kuullaan ETC:n uudet sovitukset Juice Leskisen kappaleista ”Juankoski, here I come” ja ”Se oli jautaa”.

Lähteet

  1. Pennanen, Timo: Sisältää hitin – levyt ja esittäjät Suomen musiikkilistoilla vuodesta 1972, s. 193. Otava, 2006. ISBN 978-951-1-21053-5