Nykyään Edward German on erittäin tärkeä ja kiinnostava aihe monille ihmisille ympäri maailmaa. Edward German on herättänyt niin tutkijoiden, ammattilaisten kuin harrastajienkin huomion alkuperästään nykypäivän merkitykseen. Rikas ja monimutkainen historia, Edward German on vaikuttanut sekä kulttuurisiin että sosiaalisiin näkökohtiin, ja sen vaikutus on edelleen keskustelun ja tutkimuksen kohteena eri tieteenaloilla. Tässä artikkelissa tutkimme Edward German:n merkitystä ja sen merkitystä nykyisessä yhteiskunnassamme sekä sen tulevaisuuden haasteita ja mahdollisuuksia.
Edward German (17. helmikuuta 1862 – 11. marraskuuta 1936) oli brittiläinen säveltäjä. Hänet tunnetaan parhaiten hänen koomisista oopperoistaan.
German syntyi Whitchurchissa, Shropshiressä vanhempiensa viidestä lapsesta toiseksi ja aloitti pianon- ja urkujensoiton viisivuotiaana kirkkourkuri-isänsä johdolla. Saatuaan yksityisopetusta Walter Haylta hän pääsi 18-vuotiaana Royal Academy of Musiciin, jossa hän opiskeli urkujensoiton ja sävellyksen ohella viulunsoittoa.
German voitti vuonna 1885 mitalin teoksellaan Te Deum. Sitä seurasivat ooppera The Two Poets (1886) ja ensimmäinen sinfonia (1887). Säveltäjästä tuli vuonna 1888 Globe Theatren kapellimestari ja musiikillinen johtaja Lontoossa. Hän oli teostensa suhteen ankara ja julkaisi niistä uudistettuja versioita jatkuvasti.
German oli vanhoilla päivillään oikeasta silmästään sokea. Hänestä tehtiin ritari vuonna 1928, ja hänelle myönnettiin Royal Philharmonic Societyn kultamitali vuonna 1934. Hän kuoli 74-vuotiaana Lontoossa.